Універсальні чохли на авто

Універсальні чохли на авто

Універсальні чохли на авто від Магазину Capa de Carro - відмінний вибір для власників автомобілів будь-яких марок та моделей. Ці автоаксесуари підходять буквально для всіх авто, незалежно від моделей, року випуску та комплектації. Універсальність забезпечується завдяки наступним особливостям:

- спеціальної технології виробництва;

- застосування міцної стрейчінгової тканини. З неї виготовляються задні спинки чохлів для точного повторення анатомії сидінь;

- блискавкам на спинці (іноді і сидінні) заднього сидіння. Це дозволяє встановлювати універсальні чохли на машини з задніми диванами, що трансформуються;

- особливу систему кріплень. Передбачає велику кількість гумок-утяжок, які забезпечують жорстку фіксацію та ідеальну посадку чохлів на автомобільні крісла.

Універсальні чохли з екошкіри відрізняються повішеною зносостійкістю та міцністю на розрив, при цьому їм вдалося зберегти м'якість та еластичність. Гігроскопічність, гіпоалергенність, відсутність «парникового ефекту», стійкість до температурних коливань та впливу ультрафіолету – авточохли з екошкіри є гідною альтернативою шкіряним виробам при тому, що їх ціна на порядок нижча.

Універсальні авточохли: переваги та особливості

Універсальні авточохли для салона автомобіля – чудовий спосіб захистити його штатну оббивку від забруднень та механічних пошкоджень. Крім того, якісні автоаксесуари здатні надати інтер'єру преміального вигляду та забезпечити належний комфорт усім пасажирам та водієві.

У нашому інтернет-магазині можна купити універсальні чохли різних фасонів та кольорів. Вибираючи аксесуари на сидіння автомобіля, слід проконсультуватись з менеджерами. Для деяких марок авто існують обмеження щодо застосування універсальних чохлів. У такому разі підійдуть лише модельні авточохли.

Чохли на Шкода Октавія або на інші моделі авто можна встановити самостійно. Якщо ви не впевнені у своїх силах і побоюєтеся зіпсувати виріб, або просто не хочете витрачати свій особистий час, можна доручити встановлення спеціалістам.

Модули для Opencart